3. SVIBNJA 2012. 11:25h

Legendarni DJ Redžo u Klubu Uljanik

dj redžo

Foto

Scena
0

Tekst

U petak, 11. svibnja, Klub Uljanik donosi glazbeni program "Stayin' Alive" koji će urediti jedan od najpoznatijih pulskih DJ-a, legendarni DJ Redžo!

Kako to inače biva u Redžinoj režiji, glazbene večeri pod njegovom dirigentskom palicom donose izbor iz mnogih razdoblja glazbene povijesti, a njegovo iskustvo koje je nadograđivao u mnogim pulskim klubovima (HP, Circolo, Tangenta, Piramida i dr.), garancija su vrsno "izrežirane" DJ večeri.

U ovome izdanju, Redžo će napraviti presjek najboljeg iz vremena sedamdesetih i osamdesetih godina, a na play-listi svoje će mjesto naći mnogi inozemni i domaći klasici iz svijeta rock, alter, new wave, pop, disco, soul, funk glazbe.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!