26. TRAVNJA 2012. 10:31h

'Larin izbor' uz seriju dobiva i film, pala prva klapa

larin izbor

Foto

Scena
0

Tekst

Najuspješni TV projekt sezone 'Larin izbor' uz seriju dobiva i film. Prva klapa pala je u srijedu na prekrasnim lokacijama u Kaštelima dok će se kadrovi filma snimati i u Splitu, Korčuli i Čiovu. Radnja filma se direktno nastavlja na najpopularniju seriju domaće produkcije Larin izbor koja je uspješno privukla milijunsko gledateljstvo uz mali ekran. Pokretači novih uzbudljivih događaja bit će poznati likovi koje tumače Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Jagoda Kumrić, Stefan Kapičić i dr., a pridružit će im se i glumačka imena poput Miraja Grbića i Špire Guberine. Redatelj je Tomislav Rukavina, dok scenarij potpisuju Branko Ružić, Jelena Popović-Volarić i Milo Grisogono.

U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu. Dok traje filmski set, gledatelji mogu i dalje uživati u prvoj sezoni serije 'Larin izbor' koja je na ekranima Nove TV sve do ljeta.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!