RUčNA PRTLJAGA-RUčNA BOMBA

16. SIJENJA 2009. 23:06h

Knoxville priveden na aerodromu zbog granate

Tekst

Ovo nije prvi puta da se Knoxville našao na krivoj strani zakona, pa osim priče s ručnom granatom ima i jedna o mišolovci i penisu.

-.-MySpace-.-
Photo MySpace  
Zvijezdu ''Jackassa'' Johnnyja Knoxvillea u četvrtak rano ujutro policija je zadržala u zračnoj luci u Los Angelesu nakon što je detektor otkrio neaktivnu bombu u njegovoj ručnoj prtljazi, javlja Bangshowbiz.

Nakon što je policija potvrdila da nije bilo eksplozivnih komponenti ili okidača, Johnnyju, pravim imenom Philipu Johnu Clappu, dopušten je ukrcaj na let za Miami.

- Rekao je policiji da je to rekvizit s fotosnimanja i da je sasvim zaboravio da mu je u torbi – rekao je narednik Jim Holcomb.

Knoxville je navodno tijekom cijelog incidenta sura?ivao s policijom, te se ispričao za nesporazum, a tužitelji trebaju odlučiti hoće li protiv 38-godišnjaka podnijeti optužnicu za unos zabranjene stvari.

Ovo nije prvi puta da se Knoxville našao na krivoj strani zakona, pa je tako 2007. jedan glumac podnio tužbu protiv zvijezde jer mu nije isplatio obećanih deset milijuna dolara za stavljanje penisa u mišolovku.