9. SIJENJA 2011. 17:28h

Katie Holmes i Tom Cruise neće doći na Oskar zbog Anne Hathaway

Katie Holmes

Foto

Scena
0

Tekst

Glumački i bračni par Katie Holmes i Tom Cruise neće se pojaviti na dodjeli Oskara sljedeći mjesec da se na crvenom tepihu ne bi susreli s Anne Hathaway, voditeljicom 83. dodjele nagrade.

Naime, Katie je na Anne jako ljutita jer ju je lani u studenome ismijala na američkoj televiziji kada ju je komično oponašala pred milijunskim auditorijem. Anne je tada, baš poput Katie, pričala isprekidano sa začuđenim izrazom lica tako tipičnim za Cruiseovu ženu i stalno panično stavljala kosu iza uha.

Do tada su Kate i Anne bile prijateljice, a Katie ju je čak i tješila poslije raskida sa zaručnikom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!