6. RUJNA 2013. 16:35h

JEFTINA SAPUNICA Kritičari se okomili na novi film o princezi Diani

Foto

Scena
0

Tekst

Filmski kritičari pokopali su nakon svjetske premijere novi film o princezi Diani, koji prati posljednje dvije godine njezina života i vezu s pakistanskim liječnikom, nazvavši ga jeftinom sapunicom.

Film je rađen prema knjizi "Diana: Her Last Love" spisateljice Kate Snell, koja je izdana 2000. godine. U knjizi se govori o tajnoj romansi princeze Diane s kardiokirurgom Hasnatom Khanom posljednje dvije godine njezina života.

Princezu u filmu glumi Naomi Watts, australska glumica rođena u Britaniji, dok ulogu Khana ima engleski glumac Naveen Andrews. Svjetska premijera filma održana je u četvrtak u Londonu.

"Kraljica srca je prikazana kao 'bezveznjača' koju bi na cesti zaobišla čak i Bridget Jones", napisao je David Edwards u listu Mirror.

Lijepe riječi za film nije imao ni Times koji navodi da je film "očajan i nametljiv" te da mu nije pomoglo niti to što Naomi Watts glumi princezu Dianu.

(Hina)

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!