3. TRAVNJA 2012. 20:04h

James Bond više ne pije martini nego Heineken pivo

Daniel Craig

Foto

Scena
0

Tekst

Obožavatelji Jamesa Bonda nisu s oduševljenjem primili kada je Aston Martina zamijenio BMW-om pa ih tako nije razveselila vijest kako će njihov junak u novom nastavku "Skyfall" umjesto omiljenog mu protresenog martinija ispijati pivo! Daniel Craig u Londonu snima novi filmski nastavak o tajnom agentu i svojim protivnicima i suradnicima sada nazdravlja pivom nizozemske kompanije Heineken.

Bivšem Bondu Seanu Conneryju omiljeno piće bio je Dom Perignon. Osim šampanjca, Škot je pio i konjak Hennessey, rum Mount Gay te rusku votku Stolichnaya

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!