11. SIJENJA 2011. 17:02h

HTV2 postaje noćni televizijski program

Josip Popovac i Anja Šovagović

Foto

Scena
0

Tekst

U petak 14. siječnja HTV2 počinje s emitiranjem noćnog glazbenog programa. Ovisno o shemi Noćni će program počinjati oko jedan sat poslije ponoći. U prvom djelu tri sata će se emitirati glazbeni spotovi po odabiru „Instituta hrvatske glazbe“.

Ostatak Noćnog programa do 6 i 15 ujutro popunjava HRT koncertima, festivalima, glazbenim emisijama iz vlastite arhive. Tema ponedjeljka je pop glazba okrenuta mlađoj populaciji. Utorkom slušajte i gledajte žešći i moderniji rock. U srijedu je tema klasična i seriozna-tradicijska glazba.

Četvrtak će na svoje doći sve noćne ptice koje vole tamburašku i klapsku glazbu. Petak je dan za jazz i etno. A u subotu za sve generacije pop glazba i šlageri. Tjedan ćemo zatvoriti mekšim rock za sve generacije. Urednik projekta je Željen Klašterka.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!