12. KOLOVOZA 2015. 12:42h

FOTO: Toni Cetinsky napunio Arenu i održao još jedan koncert za pamćenje

Foto

Tony Cetinski is ...
0

Tekst

Dugoiščekivani, ujedno i najemotivniji koncert Tonya Cetinskog, kojim je proslavio 25 godina karijere, održan je sinoć u predivom ambijentu pulske Arene, u  jednom od najimpozantnijih amfiteatara svijeta, na pozornici koju je specijalno za ovu prigodu dizajnirao arhitekt Ante Vrban.

čak dva i pol sata sata, 7500 tisuća ljudi pjevalo je uglas mnogobrojne Tonyjeve hitove te ga tako, na najljepši mogući način, nagradila za ovu obljetnicu koju je proslavio s njima.

Gost iznena?enja bio je makedonski slavuj iz Skopja, David Temelkov, sudionik zadnje sezone regionalnog X factora, s kojim je Tony izveo veliki hit Lagala nas mala, kojeg je u originalu pjevao s Tošetom Proeskim. Tijekom večeri nizali su se hitovi kao što su „23. Prosinac“, „Blago onom tko te ima“, „Caruso“, „Umirem 100 puta dnevno“, „Kad žena zavoli“, „Ja sam zaljubljen“, „Tebe ne bih mijenjao“, „Krik“ te posljednji singl „Mjesečar“ za kojeg se tijekom koncerta, zajedno s publikom snimao i video spot.

U koncertu su uživali obožavatelji iz Hrvatske,  Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije i Švicarske.

Vie pogledajte u fotogaleriji Tony Cetinski ispunio Pulsku Arenu

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!