1. SRPNJA 2010. 17:38h

FOTO: Shorty snimio spot za pjesmu ''Ne vjeruj mi''

Malo plesa i pjesma i to je to!

Foto

Shorty snimio vi ...
0

Tekst

Shorty je u subotu u okolici Zagreba snimio novi video spot za svoj treći singl Ne vjeruj mi sa njegovog aktualnog albuma Veličina nije bitna. Shorty u pjesmi ima "pojačanje" i to vinkovački rock bend The Karambol. Ne vjeruj mi je pjesma u kojoj Shorty opisuje estradu, život iza ugašenih kamera i reflektora pozornica.

Darko Drinovac je režirao spot, u kojem uz Shortya uloge imaju i lijepe djevojke sa naslovnica FHM-a. Inače, Shorty je već surađivao sa Drinovcem na starijim pjesmama poput Dođi u Vinkovce, 1.68 te pjesmama sa aktualnog albuma; Šaban i  Još jedan zagrljaj.

Za nekih 20-ak dana spot bi trebao imati premijeru po televizijskim emisijama,a nadaju se da će se uskoro naći i na top ljestvicama.

Kako je bilo na snimanju spota pogledajte OVDJE.

 

 

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!