1. LISTOPADA 2012. 13:40h

FOTO: Pogledajte kandidate koji su se izborili za mjesto u Masterchefu

Top 20 kandidata u Masterchefu

Foto

20 najboljih u M ...
0

Tekst

Nakon mukotrpnog i stresnog testiranja i mnoštva eliminacijskih izazova, popularni kulinarski show Masterchef dobio je top 20 finalista.

TOP 20 su Bojana, Ines, Marina, Mario, Stanko, Hrvoje, Petra G., Petra P., Marko R., Marko M., Andrija, Ivana, Marko P., Martina, Irena, Snježana, Nikola, Ivona, Silvia i Časlav, a tko je odustao već u prvom izazovu pogledajte u današnjoj epizodi.

Do tada upoznajte kandidate, i pronađite svog favorita.

Više pogledajte u fotogaleriji 20 najboljih u Masterchefovoj kuhinji

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!