26. RUJNA 2012. 13:51h

FOTO: Nina Badrić snimila spot za pjesmu "Sanjam da smo skupa mi"

Foto

Nina Badrić s L ...
0

Tekst

Nina Badrić snimila je spot za svoju novu pjesmu "Sanjam da smo skupa mi", a posebnu čast iskazao joj je najnagrađivaniji hrvatski glumac Leon Lučev koji je pristao glumiti u novom Nininom video uratku.

- Njihovo profesionalno uvažavanje i međusobno poštovanje rezultiralo je sjajnom suradnjom, a odmah se između njih dvoje stvorila i potrebna kemija na samom snimanju - kaže redatelj spota Darko Drinovac.

Video spot sniman je na prekrasnim lokacijama Opatije i Kvarnera, te na trajektu za otok Cres, a ljubavne scene Nine i Leona snimljene su u hotelu "Mozart" u Opatiji.

- Ovo je bilo najljepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pjesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na glumačke radionice jer ima smisla uvijek ulagati u sebe. Sretna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi što smo napravili. - sretno je komentirala Nina.

Pjesma "Sanjam da smo skupa mi" čiji tekst potpisuje sama Nina, a glazbu zajednički potpisuju Nina i Ante Gelo, već bilježi odlične rezultate na regionalnim top listama, stoji u priopćenju.

Vie pogledajte u fotogaleriji Nina Badrić s Leonom Lučevom snimila novi spot

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!