29. TRAVNJA 2012. 12:22h

FOTO: Luky snimio novi spot za pjesmu 'Ča život bija bi bez Nje'

Luky snimio novi spot za pjesmu "Ča život bija bi bez Nje"

Foto

Luky snimio novi ...
0

Tekst

U Vestibulu Dioklecijanove palače jučer je pred predstavnicima brojnih medija kantautor Dragan Lukić Luky snimio spot za četvrti singl s novog albuma Hvala: ) i najavio koncertnu turneju koja počinje u srpnju velikim koncertom u Splitu.

Pjesma "Ča život bija bi bez nje" jedna je od bržih pjesama s novog albuma koji se i prije službenog izlaska kod publike pokazao kao veoma uspješan. Inače, album Hvala: ) koji se prema želji autora piše upravo ovako, treći je Lukyev kantautorski uradak i ujedno završni dio trilogije Ararita. Na njemu Luky potpisuje skladbu, tekst i produkciju, a poseban naglasak stavlja upravo na - koncertne izvedbe.

Vie pogledajte u fotogaleriji Luky snimio novi spot

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!