9. LIPNJA 2010. 14:07h

FOTO: Ivo Amulić ogoljen pred Sabinom Ćedić

Foto

Ivo Amulić ogol ...
0

Tekst

Goli intervju: Ivo Amulić bez cenzure

Gledatelji se još uvijek rado sjećaju Sabine Ćedić kao voditeljice golih vijesti i rubrike goli intervju u emisiji Red Carpet. Tamo je sadašnja farmerica u raskošnom krevetu i golih grudu ugošćavala svoje sugovornike. Dobre volje i u 100 posto muškom farmerskom društvu Sabina je odlučila kolegama upriličiti jedan takav intervju za pamćenje. Bila je na svom terenu, a odabrala je i dostojnog sugovornika, Ivu Amulića. Kao pravi pripovjedač uvela je promatrače u radnju:

- Ja ti ovako ležim, obučena seksi, tako sam to radila. Pitam te: Kako se osjećaš? Je li ti neugodno pored mene? - Pitala je Sabina.

- Nikada! - Ivo je bio spreman i vrlo zainteresiran za suradnju.

Sabina se nije suzdržavala, a nije ni Ivo pa su tako svi prisutni doznali kako Ivo nije prevario svoju Sandru te da do sada nije niti došao u napast. Na pitanje da li ga privlače djevojke od 18 godina, Ivo je odgovorio da ima kćer stariju od 18 godina pa ga "to nikako ne privlači".

- A recimo dok si na nekoj svojoj gaži, pjevaš, curice skaču i viču tvoje ime, malo si popiješ i to. I dođe curica od 18 godina da te upozna. Zgodna je lijepa, srihtana, našminkana ti malo popio ona ti se upucava. Kako bi reagirao? - bockala je Sabina.

- A posla bi je doma mami i tati - odgovorio joj je nakon kraćeg razmišljanja.

Ivo je pokušao Sabini sugerirati da ga pita nešto o glazbenoj karijeri, no nije mu pošlo za rukom. 'Ne zanima me to', odgovorila mu je Sabina i nastavila po svom.

-.-Nova TV-.-
Photo Nova TV  
Na pitanje voli li seks i koja mu je najbolja poza, Ivo je odgovorio da ga "obožava".

- Naravno da volim, obožavam! Sve, nema tabua uopće kod mene - ispalio je Ivo.

Iz intervjua smo doznali da Ivo nikada nije imao neku spolnu bolest.

- Opiši svoje prvo seksualno iskustvo, ako se sjećaš - strijeljala je Sabina poput školske učiteljice.

- Osobi koja je bila sa mnom vjerojatno je bilo užasno dosadno . odgovorio je Ivo.

Sabinina su pitanja postajala sve intimnija i zanimljivija. upitala ga je i smatra li sebe privlačnim muškarcem.

- Ne znam, to tebi ostavljam - omeo je Ivo odgovorom iskusnu Sabinu te zaraditi time prvi poen kod svojih kolega farmera koji su veselo i pozorno slušali.

Ivo nije otkrio s koliko je žena spavao u životu. "Mnogo", rekao je, na što se ubacio Elio rekavši kako se sigurno radi o troznamenkastoj brojci.

- Jesi kad imao seks za jednu noć, te što misliš o tome? – bilo je sljedeće Sabinino pitanje.

- Naravno, puno puta. Imam karijeru dugu 25 godina- odgovorio joj je Ivo što znači da svoje zavidno ljubavničko iskustvo može zahvaliti nekad impresivnoj pjevačkoj karijeri.

Na kraju je Sabini objasnio da kao novinarka ipak nije 'kalibar' za njega jer ga takvim pitanjima nikako ne bi mogla izbaciti iz takta.

Sabina plakala zbog pisma

Gazdarica Jelena dobila je priliku popraviti dojam s prošlog sajma kada je bila gazdarica. Ovoga je puta kao pomagača vodila Kikija. Sajam je prema njihovim riječima protekao "bolje nego ikada", a svakome od farmera gazdarica je podijelila po tri dukata.

-.-Nova TV-.-
Photo Nova TV  
- Svega ima više nego treba - komentirao je to obilje Joža.

Gazdarica je sastanak nakon sajma počela simpatičnim lapsusom pa je tako umjesto Kikijevog imena rekla Josip. Farmeri su se tome slatko nasmijali, a Josip se dobro zacrvenio. I ovog je tjedna sa sajma stiglo jedno pismo. I dok se Jelena uzaludno nadala da je njezino, ono je napokon bilo namijenjeno Sabini.

- Pismo imamo jedno koje sam ja mislila da je za mene, ali kad sam vidjela da piše 'samo tvoj' skužila sam da ja u biti nemam dečka, rekla je Jelena.

Sabina je odmah otrčala u sobu, pročitala pismo svog dečka nekoliko puta i dugo nakon toga plakala od sreće.

- Nemoj se živcirati jer ja sam ti dobar i predobar u što ćeš se uvjeriti kad izađeš - pisalo je u pismu, makon čega je Sabina bila presretna i poručila svom dragom da ga obožava.

Branka i dalje 'crna ovca'

Bez konkurencije najlošije raspoložen farmer je Josip Ivančić.

-.--.-
- U petak izađeš, u subotu se vratiš, ništa gore se ne može desit' u životu - pomalo je predimenzionirao situaciju Josip.

Kiki znatno pozitivnije gleda na stvari

- Tko god da nije znao za nas, sada je to, to. Ovo moram iskoristiti. Nema tog kraja u Hrvatskoj gdje ne znaju za nas - pomalo je pretjerivao optimistični Kiki.

Sabina je Eliju povjerila da bi u finale samo zbog svog vlastitog ega, a on ju je po tko zna koji put optužio da su Brankini imuniteti isključivo posljedica njenih i Jeleninih ogovaranja. Da je Branka i dalje predmet sprdanja i to ne samo Sabine i Jelene dokazao je Kiki. Naime, mentor Joža dao je farmerima zadatak da na gospodarskim zgradama i nastambama nacrtaju životinje kojima pripadaju.

- Ja znam tko bi mogao crtati te životinje. Mutti, ona ih je i onako jedino vidjela na slikama - odgovorio je na to Kiki neukusnom šalom.

Joža ga je prekorio i dodao da se ne smiju tako ponašati prema Branki jer je ipak dio njihove zajednice te da su dobrim dijelom sami krivi za nastalu situaciju.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!