9. SRPNJA 2012. 17:55h

FOTO: Barbara Tucker održala koncert u Zagrebu

Foto

Barbara Tucker o ...
0

Tekst

U subotu je Barbara Tucker održala koncert u zagrebačkom klubu Green Gold Klub čime je završen ovogodišnji Summer Fest. Od samog dolaska Barbare Tucker i PlayOne-a u eksluzivnom Hummer Limo-u, do nastupa na samom stageu Green Golda, Zagreb je jučer izgledao poput  New Yorka i apsolutno ispunio očekivanja najavljivanog koncerta.

Barbara je stigla sa Ibize gdje je nastupala sa Eric Morillom i Full Force-om, te je bila oduševljena publikom u Zagrebu i cijelim partyjem. Na pozornici su joj se pridružili hrvatski producentski dvojac PlayOne (Darko Juranović-D`Knock, DJ Fresh Jay) sa kojima i surađuje, Kosta Radman, Emilio Dalbello, te QBoogie iz New Yorka. Prije nastupa Afroameričke Dive na setu Koste Radmana, nastupila je i mlada hrvatska pjevačica Iva Herceg.

Show Barbare su obilježili brojni singlovi kojima je obilježila svoju karijeru, te je dva puta izvodila Let it shine - singl nastao u radionici PlayOne-a, koji će pod okriljem Defeceted Recordsa, u hrvatskoj Hit Recordsa zasigurno obilježiti ljeto 2012. Najavila je i suradnju PlayOne-a na projektu sa 25 Top House vokala iz New Yorka, pod njezinim okriljem te izvršno producentskom palicom legendarnog David Moralesa.

Osim u iznimnoj atmosferi koncerta gdje je  Barbara Tucker pokazala svu raskoš svojih glasovnih mogućnosti, večer u Green Gold Clubu protekla je i u znaku promocije glazbene kompilacije Green Gold Music, koju producentski i autorski potpisuju D`Knock i DJ Fresh Jay.

Vie pogledajte u fotogaleriji Barbara Tucker održala koncert u Zagrebu

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!