6. LIPNJA 2012. 12:03h

Emisija `Korner` na Sportskoj televiziji prati Vatrene u Poljskoj

Foto

Scena
0

Tekst

S prvim danom lipnja na Sportskoj televiziji (SPTV) krenula je emisija „Korner“, posvećena Euru 2012. u Ukrajini i Poljskoj. SPTV u Poljsku šalje novinarsku ekipu, tako da će počevši s drugim danom prvenstva, 9. lipnja, emisija donositi reportaže i javljanja uživo iz kampa hrvatske reprezentacije u Warki, a SPTV reporter Marko Šorli izvjaštavat će i iz Poznana i Gdanska, gradova u kojima će Vatreni igrati svoje utakmice u skupini.

Osim izvještaja o događanjima u Poljskoj, emisija „Korner“ u studio Sportske televizije dovest će atraktivne goste, renomirane hrvatske trenere i bivše reprezentativce, koji će komentirati utakmice i rezultate na Euru.

Gledatelji će također moći vidjeti kako prolaze press konferencije drugih reprezentacija, a zabavi će dodatno pridonijeti i telefonski kviz znanja, u kojem će „ekspertiza“ na području nogometa i povijesti europskih prvenstava biti nagrađena vrijednim nagradama Rost Športa u vrijednosti 1000,00 kuna.

Uspiju li se Vatreni plasirati u drugi krug natjecanja, ekipa Sportske televizije preselit će u Ukrajinu te će nastaviti pratiti naše reprezentativce, donoseći reakcije i prognoze knock – out faze natjecanja.

Emisija „Korner“ na programu Sportske televizije počinje oko 20:05, a traje do početka druge utakmice dana (20:45). Reprizu je moguće pogledati nakon emisije „Vijesti danas“, oko 23:15.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!