19. STUDENOG 2011. 18:45h

Doris Pinčić: Svi smo mladi pa je atmosfera kad izađemo odlična

Larin izbor: Ivan Herceg i Doris Pinčić

Foto

Scena
0

Tekst

U subotu navečer u nedavno otvorenom splitskom klubu Hedonist okupila se brojna ekipa iz telenovele “Larin izbor”, a posebno je zanimljivo bilo vidjeti mladu Zadranku Doris Pinčić kako uživa na plesnom podiju. Naime, ovo je bilo prvi put da su objektivi fotoaparata uspjeli uhvatiti glumicu u noćnom izlasku. Naporne dane na setu Doris sasvim dobro podnosi, a kad se poželi opustiti, rado izađe u noćni izlazak.

 – Izlazim uglavnom samo subotom jer sam zbog snimanja jako umorna pa tijekom tjedna nemam volje ni za što. Obično van ide cijela ekipa sa seta, uključujući i tehničko osoblje, jer smo svi mladi i bude odlična atmosfera – otkrila je 23-godišnja Doris, koja nam ipak nije htjela priznati tko je najveći zabavljač među glumcima, nego je samo diplomatski rekla da ne bi nikoga posebno izdvojila.

 U Hedonistu su se uz Doris uz čašicu alkohola zabavljali Jagoda Kumrić, Stefan Kapičić i Robert Kurbaša, a Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić proslavile su uspješno gostovanje predstave “Gola u kavezu” u splitskom HNK. Svi su oni na ludu zabavu stigli na poziv glumca Slavke Sobina koji radi kao PR kluba. Slavka trenutačno gledamo u dramskoj seriji HTV-a “Loza”. Na zabavu je stigao i gradonačelnik Splita Željko Kerum koji ovoga puta nije bio raspoložen za fotografiranje

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!