26. TRAVNJA 2012. 15:06h

Đorđe Balašević dolazi u Bjelovar, Čakovec i Koprivnicu

Đorđe Balašević

Foto

Scena
0

Tekst

Đorđe Balašević ovaj put u Hrvatsku dolazi s intimnim projektom “Kalendar mog djetinjstva”, koji su Zagrepčani svojevremeno gledali u kazalištu Kerempuh. Nastupit će 1., 2. i 9. lipnja u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici.

Broj ulaznica za ove nastupe je ograničen, a gledatelje čeka jedan drugačiji Đole, koji zanimljivo i slikovito pripovijeda o svom odrastanju i djetinjstvu, a sve je protkano njegovim sjajnim hitovima. Na klaviru ga prati prof. Aleksandar Dujina. “Kalendar” Đorđe Balašević izvodi relativno rijetko – dovoljno je reći da su ovo prvi nastupi 2012.  godine pa je ovo velika prigoda za sve njegove obožavatelje.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!