21. TRAVNJA 2012. 16:09h

Dan prodavaonica ploča: Aquarius Music Shop otvorio novu prodavaonicu

Foto

Scena
0

Tekst

 

Specijalno za ovogodišnje izdanje Dana prodavaonica ploča svoja vrata otvorila je danas i nova prodavaonica Aquarius Music Shopa u centru Zagreba u sklopu Branimir centra.
Za otvorenje osmišljen je prigodan cjelodnevni program čiji je domaćin bio Dražen Turina Šajeta.

A brojne okupljene došle su pozdraviti, potpisati oboćavateljima svoje albume i otpjevati im koju pjesmu i neke od glazbenih zvijezda među kojima i Tony Cetinski, Nina Badrić, Urban &4, Edo Maajka, Marko Tolja,...

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!