13. SVIBNJA 2012. 16:06h

Cold Snap izborio odlazak na Wacken Open Air

Grupa Cold Snap.

Foto

Scena
0

Tekst

Prvi put u povijesti jedan hrvatski metal bend odlazi na najveći metal festival na svijetu-Wacken Open Air, a da je tu privilegiju izborio takozvanim metal batttleom.

Cold Snap band je koji je u subotu u zagrebačkom klubu Boogaloo svojom izvedbom nadmašio tri konkurentska benda s područja bivše Jugoslavije te izborio nastup na festival koji je rasprodangodinu dana u naprijed.

Pobjednik Wacken Open Airu potpisuje ugovor s Nuclear Blastom, najvećom svjetskom metal izdavačkom kućom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!