27. RUJNA 2011. 15:52h

Catherine Middleton uskoro na naslovnici američkog Voguea

Foto

Scena
0

Tekst

Princeza Catherine Middleton bi se uskoro mogla pojaviti na naslovnici američkog izdanja modnog magazina Vogue. Vojvotkinja od Cambridgea toliko je oduševila Annu Wintour svojim sofisticiranim izgledom da glavna urednica časopisa ne odustaje od ideje da baš Kate krasi njihovu nslovnicu. No, i kada bi princeza pristala na ponudu pitanje je što bi rekla britanska kraljica koja mora dati odobrenje za sve što se u obitelji događa.

Kate, koja ima punu nakolonost Britanaca, bi se mogla naći u neugodoj situaciji ako pristane pozirati za američko izdanje Voguea, jer je poziranje za britansko izdanje odbila.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!