29. TRAVNJA 2012. 13:59h

Bjelovar: Urnebesan tulum uz Hladno pivo u Klubu

Foto

Scena
0

Tekst

 

Bjelovarski Noćni klub Klub iznova je opravdao status omiljenog okupljališta ljubitelja istinske rock svirke uživo, a ovog puta za nezaboravan provod pobrinuli su se dečki iz Hladnog piva.

Nizajući, obožavateljima dobro znane pjesme potpomognute žestokom svirkom, zagrebački rockeri ostavili su sjajan dojam, posebice na onu većinu dobro oznojenih posjetitelja, koji su skakanjem i plesanjem odradili višesatnu tjelovježbu.

Rječju, koncert se od samog starta pretvorio u urnebesni tulum, a slično se očekuje i na sljedećoj zakazanoj “gaži” u Klubu, s obzirom da 11. svibnja gostuju sve popularniji Dječaci.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!