10. SVIBNJA 2012. 12:06h

`Achromatic Atic` u finalu HR DEMO KLUBA

Foto

Scena
0

Tekst

U srijedu 09. svibnja održana je druga izlučna večer za mjesec svibanj natjecanja Hrvatskoga radija HR DEMO KLUB u klubu Hard Place u Zagrebu. Nastupili su sastavi FEAUCID iz Čakovca, ACHROMATIC ATIC iz Zagreba i HOLD YOUR HORSES iz Đakova.

Posjetitelji Hard Placea doista su došli na svoje uživajući u polusatnim nastupima svakog banda, koji su se predstavili svojim autorskim radovima, a odlukama stručnog žirija i publike pobjedu je odnio glazbeno najuvjerljiviji sastav - ACHROMATIC ATIC iz Zagreba.

Ovu zanimljivu četvorku u sastavu Dino Seferović, Mislav Martić, Matej Lagura i Domagoj Puškarić karakterizira odličan scenski nastup što u spoju s usklađenom i čistom svirkom tvori jedan zanimljiv proizvod.

Zagrepčanima će se u finalu mjeseca svibnja koje će biti 23. o.m. suprotstaviti članovi sastava Rolin Humes iz Rijeke, prošlotjedni pobjednici prve izlučne večeri mjeseca svibnja te pobjednici izlučne večeri koja će biti sljedeće srijede.

Svoje nastupe potvrdili su sastavi Ministarstvo napada iz Zagreba, Scarlet notes iz Zadra i Dead fish iz Koprivnice.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!