mjesto za top banner

28. TRAVNJA 2012. 19:05h

Znate li što o njima: U tjedan dana u Hrvatskoj nestalo 11 osoba

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U samo tjedan dana na području Hrvatske nestalo je čak 11 osoba. Posljednji je nestao Tomislav Mlinar (50) iz Zagreba kojem se gubi svaki trag od četvrtka, 26. travnja, kada je viđen na Mirogoju, no nakon toga se nije vratio kući.

Dan ranije nestala je 15-godišnja Natalija Ronjak iz Sesveta koja je otišla iz svoje kuće i nije se vratila. Osim nje, policija traga za Brankom Krišto (30) iz Zagreba. Ona je visoka 174 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu jaknu i crne tajice.

U utorak je iz Ivanca nestao Gordan Kalanjoš (16), a u srijedu njegova vršnjakinja Matea Ded. Ona je visoka 160 centimetara, slabije je tjelesne građe i ima plavu kosu i smeđe oči.

U ponedjeljak, 23. travnja, nestali su Morena Uzelac (16) i Albert Malok (17) sa svojih adresa u Rijeci dok su u Zagrebu nestali Senad Grudić (17) i Karmelina Angelika Kelenc (45).

Od prošloga petak, policija traga za Gabrijelom Moharić (17) koja je nestala treći put u posljednjih nekoliko mjeseci te za Kristijanom Bakinom (20) iz Karlovca.

Policija moli sve građane koji imaju informacije o nestalim osobama da im dojave na broj telefona 192 ili na e-mail adresu nestali@nestali.hr.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!