mjesto za top banner

17. SRPNJA 2012. 13:39h

Zatvorio se u baraku na Škurinjama i prijetio aktivacijom eksploziva

POlicajci gurali prosvjednike u maricu

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Muškarac koji se sinoć zatvorio u baraku na Škurinjama u Rijeci i navodno prijetio da će aktivirati eksplozivnu napravu jutros je priveden na razgovor u policiju.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske priopćeno je da se 47-godišnji muškarac iz za sada nepoznatih razloga zatvorio u baraku, da je Ulica Lipa na Škurinjama bila do jutros blokirana, te da nema ozlijeđenih.

Policija za sada nije potvrdila da li je u tom objektu uz 47-godišnjaka bio još netko.

On navodno nije stanovao u ovoj baraki nego u drugoj kući u istoj ulici.

Policija i vatrogasci su stigli u ovu ulicu sinoć oko 22 sata nakon dojave da se muškarac zatvorio u baraku, te je blokada ulice trajala do jutros. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!