mjesto za top banner

21. LIPNJA 2012. 10:25h

Zagreb i Split su se već u 6 sati ujutro grijali na više od 20 stupnjeva!

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Već od ranog jutra prvog dana ljeta diljem Hrvatske izmjerene su visoke temperature, pa je tako u 6 sati ujutro u Splitu i na Malom Lošinju izmjereno već 25 stupnjeva, a u Zagrebu 21 stupanj...

Živa će se u pojedinim krajevima danas penjati i do 38 stupnjeva uz visok UV index, pa su iz Ministarstva zdravlja ponovno upozorili građane, osobito starije i bolesne, da ne izlaze iz svojih domova od 10 do 17 sati. Također, treba piti puno tekućine, te izbjegavati tešku i masnu hranu.

Ipak, dobra je vijest da su poslijepodne i osobito navečer mogući pljuskovi i grmljavina. (Mediaservis)

Opasne vrućine: Danas temperature i do 38 stupnjeva!

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!