mjesto za top banner

POGIBIJA NA POSLU

13. SIJENJA 2010. 14:45h

Zadar: Prilikom razminiranja poginuo pirotehničar

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Poginuli pirotehničar radio je u tvrtki Pajper iz Požege. Očevid će obaviti policija, istražni sudac i djelatnici HCR-a.

Zadarska Policijska uprava primila je jutros u 9,40 sati dojavu o pogibiji pirotehničara u šumi između Crnog i Musafstana, u blizini Zadra.

Poginuli pirotehničar radio je u tvrtki ''Pajper'' iz Požege.

Očevid će obaviti policija, istražni sudac i djelatnici Hrvatskoga centra za razminiranje. Okolnosti nesreće bit će poznate nakon očevida, priopćila je zadarska Policijska uprava.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!