mjesto za top banner

12. SIJENJA 2011. 14:49h

Vukovar: U podrumu zgrade Puhes pronašli ljudske kosti

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Za vrijeme građevinskih radova na objektu spomenika kulture Puhes, koji se nalazi u samome središtu grada i svega je 20-ak metara udaljen od zgrade gradske uprave, u podrumu zgrade pronađeno je više ljudskih kostiju. Odmah po pronalasku radovi su obustavljeni, a kosti izuzete i poslane u Osijek kako bi se utvrdilo iz kojeg razdoblja potječu.

– Za sada ništa ne znamo niti možemo reći iz kojeg razdoblja pronađene kosti potječu. Više ćemo znati po dobivanju rezultata iz Osijeka 0150 rekao je zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Ante Zovak.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!