mjesto za top banner

25. SVIBNJA 2012. 09:01h

Vrhovljan: Zbog kvara na trafostanici u poduzeću izbio požar

Vatrogasci ispred trgovine u Španskom koja je izgorjela

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U Vrhovljanu, u Gospodarskoj ulici, 24. svibnja oko 14.20 sati, u dvorištu privatnog poduzeća došlo je do požara na niskonaponskom bloku trafostanice. U požaru je u potpunosti izgorio desni dio bloka trafostanice.

Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveti Martin na Muri i Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca.

Inspektor zaštite od požara Policijske uprave međimurske utvrdio je kao uzrok požara tehnički kvar na osiguračima niskonaponskog bloka.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!