mjesto za top banner

6. SRPNJA 2012. 14:08h

Vozio s 3,17 promila, policajca nije ni vidio

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Službenik osječko-baranjske Policijske uprave (PU) u Laslovu je zatekao vozača koji je osobnim automobilom upravljao s 3,17 promila alkohola u krvi, izvijestila je danas ova PU.

Policajac na motociklu jučer oko 17,20 sati u Laslovu zatekao je 42-godišnjeg vozača iz toga mjesta kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola i koji je oduzeo prednost drugom vozilu prilikom skretanja i nije uočio znakove policajca koji ga ja zaustavljao.

Vozač je isključen iz prometa, a protiv njega slijedi optužni prijedlog osječkom Prekršajnom sudu, s novčanom kaznom od 11.800 kuna i oduzimanjem vozačke dozvole na 12 mjeseci.

Vozač do sada nije bio evidentiran za takve prekršaje. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!