mjesto za top banner

AUTOCESTA A4

25. SIJENJA 2010. 14:30h

Vozeći u krivom smjeru uzrokovao tri nesreće

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nesreća se dogodila na 86. kilometru autoceste, a vozač je neko vrijeme vozio u krivom smjeru. Uzrokova je tri prometne nesreće.

Vozač koji se vozio u krivom smjeru autocestom A4 Zagreb-Goričan iz smjera Varaždina prema Zagrebu uzrokovao je tri prometne nesreće, potvrdila je glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba.

Nesreća se dogodila na 86. kilometru autoceste, a vozač je neko vrijeme vozio u krivom smjeru.

On je ozlijeđen, ali težina njegovih ozljeda još nije poznata, rekla je Ljuba.

Dok su ga drugi vozači na autocesti izbjegavali, uzrokovao je još dvije prometne nesreće.

Dok je u tijeku očevid, promet će se odvijeti obilazno preko benzinske postaje.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!