mjesto za top banner

21. SRPNJA 2012. 12:14h

Vodenim skuterom udario u lanac glisera: Slovenac se bori za život

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 18,30 sati dogodila u moru kod pirovačke plaže teške, po život opasne ozljede zadobio je 35-godišnji Slovenac, izvijestila je jutros šibenska policija.

Do nesreće je došlo kada je 35-godišnji slovenski državljanin, upravljajući vodenim skuterom marke Kawasaki pod utjecajem alkohola, udario u lanac usidrenog glisera. Zadobio je teške po život opasne ozljede i zadržan je na liječenju u šibenskoj bolnici.

U trenutku nesreće na vodenom skuteru su bili i njegovo dvoje djece koji nisu ozlijeđeni.

O ovom događaju slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!