mjesto za top banner

25. KOLOVOZA 2011. 15:40h

Vodena bomba ozlijedila zadarskog vatrogasca

Osim vatrogasaca gasili su ga i kanaderi

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U požaru koji je izbio jutros u Bilišanima oko 10.30 sati ozlijeđen je vatrogasac zadarske javne vatrogasne postojbe.

Potvrdio nam je to zapovjednik zadarskih vatrogasaca Željko Šoša koji nam je rekao da je vatrogasac pogodila vodena bomba tijekom gašenja iz zraka.

Prema prvim infromacijama vatrogasac je prebačen u obrovački Dom zdravlja. Ozlijeđena mu je noga, a ima i problema s disanjem. Bit će prebačen u zadarsku opću bolnicu.

Požar je zahvatio raslinje i hrastovu šumu, a vatrogascima su pomagali kanaderi.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!