mjesto za top banner

26. SIJENJA 2012. 14:58h

Vladimir Ferdelji: Rekao je što svi misle i dobio otkaz u Vladi

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade razriješen je dužnosti Vladimir Ferdelji, pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatka Komadine, zbog intervjua Globusu u kojem je Vladu Zorana Milanovića prozvao zbog pomanjkanja hrabrosti da se ide u oštre rezove javne potrošnje.

– Odluku smo donijeli ministar Komadina i ja. Ne tražim pokornost, koju prezirem, već lojalnost. Ovakva izjava nekoga iz trećeg ešalona dužnosnika nije mogla drukčije završiti – kazao je Milanović.

Dodao je kako se ispričava hrvatskim građanima što će morati šest mjeseci isplaćivati plaću nekome tko taj posao nije ni počeo raditi.

– Sorry! – zaključio je Milanović.

>>>Smije li pomoćnik ministra pljunuti Vladu?

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!