mjesto za top banner

26. KOLOVOZA 2015. 14:04h

Vlada razriješila pomoćnika ministra financija Maroja Langa

Boris Lalovac

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice u srijedu razriješila pomoćnika ministra financija Maroja Langa na osobni zahtjev, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnošću.

Lang je razriješen i dužnosti Nacionalnog dužnosnika za ovjeravanje, a novim je Nacionalnim dužnosnikom za ovjeravanje imenovan Miljenko Fičor.

Na osobni zahtjev je razriješen i dosadašnji predsjednik Upravnog odbora Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija Josip Borak, a novim predsjednikom Upravnog odbora Centra imenovan je Boris Draženović.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!