mjesto za top banner

4. SVIBNJA 2012. 16:53h

Vlada nema komentara o prodaji škverova Škegrinom fondu

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Iz Vlade nema službene potvrde da je brodogradilišta 3. maj i Brodotrogir kupio Questus fond Borislava Škegre. Iz 3. maja tek poručuju da je sastanak s Questusom održan. Premijer Zoran Milanović i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić za sada o cijeloj priči ne žele reći ništa.

"Ne mogu ništa komentirati", kratko je u Divuljama na tu temu rekao Milanović, a nešto slično je rekao i Čačić.

"Prvo, ne postoji nikakav Škegrin investicijski fond i ne komentiram. Kad bude vrijeme da se o tome razgovara, razgovarat ćemo", izjavio je Čačić. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!