mjesto za top banner

24. VELJAE 2012. 19:05h

Vlada: Komadina ide kući; ima problema sa srcem, čir i oštećenje meniska

Zlatko Komadina i Milanka Opačić

Foto

Hrvatska
0

Tekst

 

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina otpušten je danas iz KBC-a Zagreb gdje je bio hospitaliziran u utorak. Komadina je pušten na kućno liječenje, priopćila je Vlada.

U priopćenju stoji kako je pored ranije dijagnosticirane višežilne koronarne bolesti, sada utvrđeno kako ministar ima ulkusnu bolest dvanaesnika te leziju meniska desnog koljena.

Komadini je preporučeno mirovanje te će sljedeći tjedan biti na kućnom liječenju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!