mjesto za top banner

25. TRAVNJA 2012. 09:45h

Vinkovci: Pijan vozio neregistrirano vozilo

Foto

Hrvatska
0

Tekst

VINKOVCI - Malo iza ponoći u srijedu na raskrižju Istarske i ulice Pavleka Miškine policijska je ophodnja za upravljačem teretnog automobila zaustavila 62-godišnjaka. Utvrdili su da je pod utjecajem alkohola, a vozilo je bilo bez registarskih oznaka. Da stvar po vozača bila gora, utvrđeno je da je vozilom upravljao iako je zbog ranijih prekršaja već bio "zaradio" zabranu upravljanja vozilima B kategorije.

Svojim je neodgovornim ponašanjem prekršio Zakon o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o obveznim osiguranjima u prometu zbog čega mu slijedi optužni prijedlog te kaznena prijava jer se oglušio na zabranu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!