mjesto za top banner

29. TRAVNJA 2012. 19:26h

Vinkovčani uživali u pogledu na očuvane oldtimere

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Vinkovčani su danas popodne mogli uživati u sjaju oldtimera iz Slavonskog Broda, Našica, Đakova i domaćina, Oldtimer kluba "Stari sjaj" Vinkovci. Vinkovačkim ulicama je prodefiliralo 60-tak vremešnih, ali njegovanih ljepotana koje su Vinkovčani mogli pogledati na platou ispred hotela Slavonija.

Zagledali su pod haube vozila čudeći se nekadašnjim rješenjima motora, dizajnu unutrašnjosti, raspitivali se kod vlasnika o pojedinostima. Uzdahe ljubitelja starih automobila, mamio je Fiat 1100 e iz 1950.

Organizatori današnjeg druženja slavonskih oldtimera, Tomislav Šunjić, predsjendik i Tomislav Buntić, dopredsjednik Oldtimer kluba "Stari sjaj" Vinkovci koji okuplja 50-tak članova i djeluje tek godinu dana, zadovoljni su priredbom i odazivom Vinkovčana, a bilo ih je oko 500,  koji sa zanimanjem razgledali ulaštene oldtimere.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!