mjesto za top banner

27. TRAVNJA 2012. 21:02h

Vinkovački maturanti predlažu ideje za svoju norijadu

Foto

Hrvatska
0

Tekst

VINKOVCI - Vinkovački maturanti u suradnji s Vijećem za prevenciju kriminaliteta Grada Vinkovaca pripremaju ovogodišnju norijadu i već su pripremili okvirni program o kojemu će raspraviti svi maturanti srednji škola iz Vinkovaca, rečeno je na današnjem sastanku. U okvirnom programu navodi se da će se norijada održati 18. svibnja, ali tek nakon široke rasprave odlučit će o detaljima programa, mjesto održavanja i koji će bendovi zabavljati maturante.

Maturanti svih srednjih škola moraju najkasnije do petka 4. svibnja dostaviti svoje prijedloge i ideje, a radna skupina će sinhronizirati sve prijedloge i dostaviti ih na znanje 5. svibnja svim sudionicima da bi 7. svibnja na radnom sastanku Norijade Vinkovci 2012. nakon rasprave donijeli konačni program, zaključak je današnjeg sastanka na kojemu su tijekom rasprave predložena dva banda, i to TS Ringišpil i Full Band i dvije lokacije za održavanje, i to: pomoćno igralište NK Cibalie i hala Teniskog kluba Vinkovci.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!