mjesto za top banner

POPUT FLASHA GORDONA

16. SIJENJA 2009. 17:48h

VIDEO: Rohatinski protiv Sanadera kao vitez Jame

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Vitez Jame u borbi je protiv Njegovog Ivočanstva i njegovog pomoćnika Ivana Šukera kako bi spasio Hrvatsku od potpunog uništenja.

Novi uradak na You Tubeu predstavlja viteza Jame, najboljeg guvernera 2008. godine, Željka Rohatinskog kao junaka koji Hrvatsku spašava od zlog premijera Ive Sanadera, Njegovog Ivočanstva.

Njegovo Ivočanstvo odlučilo se uništiti zemlju neobičnih stanovnika, Hrvatsku, a zajedno sa svojim pomoćnikom, Ivanom Šukerom, ministrom financija, prije potpunog uništenja države, poigrava se zemljom i njenim stanovnicima.

Tu dolazi guverner HNB-a kao čudo i spasitelj koji je čovjek s ljudskom hrabrošću i zna da je samo čovjek, ali on ne može izgubiti. Nitko osim onoga koji ima čisto srce neće pronaći sveti gral, opjevan je guverner u videu.

Ovo je zapravo hrvatska verzija pjesme ''Flash Gordon'' grupe The Queen koja je tema istoimenog filma iz 1980. godine u kojemu Flash spašava Zemlju.

Kako Rohatinski spašava Hrvatsku od zlog premijera pogledajte u videu Željko Rohatinski - Vitez jame.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!