mjesto za top banner

10. VELJAE 2011. 21:15h

VIDEO: Pogledajte svađu Luke Bebića, Ivana Jarnjaka i Vladimira Šeksa

Brojne osobe iz javnog života došle su pružiti podršku Zakladi Ana Rukavina pa tako i Vladimir Šeks

Foto

Hrvatska
0

Tekst

HDSSB-ov zastupnik Dinko Burić voli 'dizati' živce HDZ-ovcima. No zanimljivo je da mu svaki puta to i upali, a HDZ-ovi zastupnici nasjednu na njegove provokacije. Nakon što je u srijedu potpredsjedniku Sabora Vladimiru Šeksu uručio uputnicu za psihijatrijski pregled i preporučio mu za liječnika Vojislava Stanimirovića, u četvrtak je Burić opet prozivao vladajuće zastupniku sklapajući im pjesmicu o Remetincu, Vladi, ali i navodnom podmićivanju jednog zastupnika jahtom, novcem i radnim mjestima za njegove nezaposlene članove obitelji, a o čemu navodno ponešto zna i Ivan Jarnjak.

To se nije svidjelo tajniku Ivanu Jarnjaku koji je tijekom rasprave došao do Luke Bebića koji je predsjedavao sjednicom i tražio da se Buriću udijeli ukor, no Jarnjak nije ni slutio da će povući mačka za rep. Naime, Bebić, revoltiran postupkom svog stranačkog kolege bez pardona mu je poručio:

- Neće meni nitko govoriti kako trebam voditi sjednicu Sabora. Ni ti ni itko drugi. Samo kad si ti u pitanju onda treba je li? A zašto mu Šeks nije udijelio ukor?

Šeks, vidno ljut zbog te izjave Luke Bebića, dignuo se sa stolca i krenuo prema izlazu iz sabornice. Pritom mu je poručio kako neće još dugo tu sjediti.

Vie pogledajte u video prilogu

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!