mjesto za top banner

1. LISTOPADA 2012. 19:23h

Varaždin: Za kulturu, sport i neprofitne udruge milijun kuna

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš i predsjednik Uprave Zagrebačke banke Franjo Luković potpisali su danas u Gradskoj vijećnici u Varaždinu ugovor o sponzorstvima po kojem će ta banka s milijun kuna sponzorirati kulturne, obrazovne i sportske priredbe te rad sportskih i humanitarnih udruga na području Varaždina 2013. godine.

Gradonačelnik Habuš zahvalio je na sponzorstvu, ističući kako se nada da će Zagrebačka banka nastaviti tradiciju takvog pružanja pomoći, koju njeguje od 2004. godine, kada je s njome spojena Varaždinska banka.

"Riječ je o sponzorstvu koje je u ovo vrijeme recesije bitno jer omogućava normalno funkcioniranje udruga civilnog društva", rekao je Habuš.

Predsjednik Uprave Zagrebačke banke Luković istaknuo je kako im je osobito stalo da ostanu glavna banka grada Varaždina, građana i poduzetnika u Varaždinu i njegovoj okolici, pri čemu je dodao kako se nadaju da i tim sponzorstvom pridonose tom cilju.

"Održat ćemo taj odnos sve dok bude koristan jednoj i drugoj strani", rekao je Luković. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!