mjesto za top banner

15. LIPNJA 2012. 15:52h

Uručivanje ugovora stipendistima slabijeg socijalnog statusa

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nacionalna Zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu provela je javni natječaj za dodjelu
24 učeničke stipendije za školsku godinu 2011./2012. u kategoriji: za učenike završnih razreda srednje škole slabijega socijalnog statusa.


Program učeničkih stipendija Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studenskom standardu prijavila je
na prošlogodišnji natječaj HRT-a za humanitarne projekte “Uz nas niste sami” u sklopu kojega je prikupljeno 120.000 kn za učeničke stipendije Zaklade.


Svečanost uručivanja ugovora stipendistima i kratko predstavljanje programa učeničkih stipendija održat će
se u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta u Zagrebu, u utorak 19. lipnja s početkom u 13:30 sati. Ugovore de stipendistima uručiti ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!