mjesto za top banner

2. OUJKA 2011. 18:50h

Ukazao se opet Zlatko Sudac i nahvalio Jadranku Kosor

Zlatko Sudac

Foto

Hrvatska
0

Tekst

 Poslije gotovo godinu dana izolacije, velečasni Zlatko Sudac pojavio se u javnosti i u svom prvom obraćanju nahvalio premijerku Jadranku Kosor. Na predstavljanju zbirke kolumni novinara Zorana Vukmana objavljenih na portalu velečasnisudac.com karizmatik je poručio kako je zahvaljujući Jadranki Kosor na tisuće branitelja, dok im je bila ministrica, posjetilo njegove seminare duhovne obnove diljem Hrvatske. Jer im je, kaže, Ministarstvo branitelja financiralo putne troškove.

– Vidio sam što je sve radila za branitelje – osiguravala im je stanove, pomagala njihovoj djeci. Znam, nije to davala iz svog džepa, ali je ona isto tako mogla kupiti 50 košulja i držati ih zapakirane u svom ormaru. Ali nije. Ne znam je kao ženu i majku, ali ovo znam i dužan sam to i reći – poručio je Sudac. Dodao je i kako njega ne zanima tko će biti na vlasti.

– Meni je važno samo da im vlast nije prva na pameti već čovjek – poručio je Sudac. Osvrnuo se i na brojne prosvjede koji su zahvatili Hrvatsku. Nema, kaže, ništa protiv da se mladi okupljaju i izraze nezadovoljstvo, ali ne odobrava način na koji su se odlučili.

Kada će velečasni Sudac opet početi voditi svoje seminare duhovne obnove, još se ne zna. No njegov bliski suradnik Jakov Sedlar tvrdi da bi se to moglo biti uskoro.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!