mjesto za top banner

7. RUJNA 2013. 16:33h

UHDDR za prolongiranje provođenja zakona o manjinama

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata dala je priopćenjem za javnost i službenu podršku Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara. Priopćenje potpisuje predsjednik UHDDR Tomislav Merćep, a cijelo priopćenje pročitajte u nastavku.

 

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata ovim putem daje apsolutnu potporu Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara u kojem Stožer traži da se prolongira provođenje Zakona o pravima nacionalnih manjina na neko vrijeme.

U dobroj vjeri nadamo se da će Hrvatska država i sve njezine institucije poduzeti sve potrebite radnje kako bi se na miran, civiliziran i dostojanstveni način riješio novonastali problem na obostrano zadovoljstvo.

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata osuđuje one političare koji su donoseći Zakon znali da se s njim može manipulirati, a nisu imali volje za provođenje tog Zakona. U potpunosti podržavamo poštene ljude iz Stožera, osuđujući tako zlonamjerne političare, a podržavajući poštene.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!