mjesto za top banner

11. KOLOVOZA 2012. 19:26h

Ugašen požar na području Konjevrata

Zapaljena trava i korov

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Požar na području Konjevrata, u Šibensko-kninskoj županiji, ugašen je u 17,15, sati, a izgorjelo je 130 hektara niskog raslinja i borove šume, izvijestila je kasno popodne Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

U gašenju požara sudjelovali su tri protupožarna zrakoplova Canadair, dva protupožarna zrakoplova Air Tractor, DVIP Šibenik, JVP Šibenik, DVD-i Perković, Šibenik, Zaton, Brodarica-Krapanj, Zableće, Grebaštica, Primošten, Tisno, Skradin, Drniš, Vodice i Rogoznica. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!