mjesto za top banner

28. TRAVNJA 2012. 17:53h

Ubijen zaposelnik Nacionalnog parka Plitvice: Nožem ga usmrtio poznanik

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Zaposlenik Nacionalnog parka Plitvice M. M. ubijen je danas oko 17 sati u buffetu Kupalište nadomak pristaništa na jezeru Kozjak.

Muškarac osumnjičen za ubojstvo, Ž. V., odmah je uhićen, a neslužbeno doznajemo kako je povremeno tijekom sezone radio u NP Plitvice.

U NP-u je radio i ubijeni M. M., a navodno se muškarci poznaju od ranije.

Kako doznajemo ubojstvu je prethodila svađa pri kojoj je M. M. verbalno i fizički napao Ž. V. nakon čega ga je Ž. V. izbo nožem.

Obojica muškaraca navodno žive u okolici parka, a nepospremljene pivske boce i šalice od kave upućuje da je u buffetu za vrijeme ubojstva bilo gostiju.

Na mjestu događaja je izašao zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu Mladen Krajačić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!