mjesto za top banner

16. SVIBNJA 2012. 09:30h

U vikendici 36-godišnjaka iz Čakovca pronađene stabljike indijske konoplje

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Stabljike indijske konoplje i sasušene listove zaplijenili su djelatnici Policijske uprave međimurske koji su u Dragoslavcu temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražili vikendicu u vlasništvu 36-godišnjaka iz Čakovca.

Prije početka pretrage muškarac je policajcima predao pet grama marihuane, djelomično sasušeno lišće marihuane težine 16,3 grama, osam komada osušenih stabljika indijske konoplje visine 15 centimetara i 24 komada biljaka u rastu visine od 15 do 60 centimetara.

Biljke su iščupane, a protiv 36-godišnjaka slijedi kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!