mjesto za top banner

24. KOLOVOZA 2015. 17:53h

U sudaru slovačkog motocikla i češkog automobila stradao motociklist

Policija

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jedna je osoba poginula, a druga je ozlije?ena u sudaru motocikla slovačkih i automobila čeških registracija u ponedjeljak popodne kod graničnog prijelaza Zaton Doli, doznaje se u dubrovačko-neretvanskoj policiji, u kojoj kažu da je smrtno stradao vozač motocikla.

Nesreća se dogodila oko 14,15 sati na Jadranskoj magistrali.

"U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla. Putnica u automobilu prevezena je u Opću bolnicu Dubrovnik, a stupanj njezinih ozljeda tek se ima utvrditi", izjavila je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.

U tijeku je policijski očevid, a promet je na tom dijelu zatvoren, pa se osobna vozila i kombiji preusmjeravaju na cestu preko sela Imotica.

 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!