mjesto za top banner

1. SIJENJA 2012. 13:30h

U sudaru s Fiatom Puntom teško ozlije?en splitski motorist

Tekst

Liječnici splitske bolnice bore se za život 35-godišnjeg Zorana Z. , vozača motocikla Suzuki koji je teško stradao u prometnoj nesreći koja se na Staru godinu oko 17,05 sati dogodila u Splitu. Vozeći Fiat Punto 22-godišnji je Jure J. na raskrižju Ulice Bruna Bušića i Vukovarske skrenuo ulijevo ne propustivši motocikl Suzuki.

Izravno su se sudarili, nakon čega su na kolnik pali Zoran Z. i , 34-godišnji Siniša B. koji je s njim bio na motoru. Hitno su prevezeni u splitsku bolnicu, a kako neslužbeno doznajemo, 35-godišnjak ima nagnječenje mozga i brojne prijelome. Prilikom vožnje koristio je zaštitnu kacigu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!